8,3
Klanten beoordelen Survival Life met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Boogschieten ArdennenAdventure WalkBuksschieten Ardennen

Ardennen Trophy Three

De Ardennen Trophy Three is een verzamelnaam voor twee bestaande activiteiten. Deze zijn samengevoegd en vormen een mooi dagvullend programma.

Adventure Walk

De Adventure walk is een actieve wandeling van ongeveer 7 km waarbij je op verschillende manieren gaat navigeren. Met onder anderen een kruispuntloop, graden schieten met een kompas en een fotopuzzelroute ga je de tocht volbrengen. Onderweg kom je een aantal obstakels tegen die je onder begeleiding van de instructeur zal overwinnen. Als afsluiter volgt een spectaculaire tokkel over de rivier de Hoegne waardoor je weer terugkomt op het terrein. Samenwerken en coördinatie is hierbij erg belangrijk.

Boog- en buksschieten

Op een meer ontspannen manier verschillende spellen doen met een handboog en een luchtbuks. Door middel van verschillende spelletjes zul je merken dat het richten steeds beter gaat. Hierdoor ben je goed voorbereid op een strijd wie de meeste punten kan schieten.

Deze activiteiten vormen samen een mooie combinatie tussen een actieve en ruige wandeling en ontspannen de strijd aan gaan wie het beste kan schieten. In totaal duurt deze activiteit 5 uur. Er is geen vaste indeling van de onderdelen, dit is afhankelijk van de planning.

 
Ardennen Trophy Three

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tijdsduur: 5 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 32,50
16 - 25 personen: € 32,50
26 - 40 personen: € 29,50

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Kleding dat tegen een stootje kan en vies en evt. nat mag worden
  • Reservekleding
  • Stevige (wandel)schoenen

Niet geschikt voor

  • Slecht ter been
  • Kinderwagens/buggies
  • Honden