Teambuilding activiteiten

Heeft u zin in een actieve outdoor activiteit die geheel in het teken staat van teambuilding? Wij bieden een aantal leuke en spannende activiteiten aan in de prachtige natuur van de Ardennen waarbij teamfun centraal staat. Zo plant u gegarandeerd een uitje waar u en uw collega’s of vrienden nog lang over zullen napraten. Bekijk snel onze teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten Ardennen

Het groepsgevoel kan bij veel bedrijven nog stukken sterker worden. Om dit te bereiken zijn teambuilding activiteiten het perfecte middel. Tijdens teambuilding activiteiten is het erg belangrijk om goed samen te werken met uw teamleden. Door de activiteit leert u op een andere manier communiceren en samenwerken met elkaar. Leiderschap is een ander aspect van teambuilding. Tijdens een activiteit kunt u van sommige mensen een hele andere kant leren kennen. Wanneer uw bedrijf op zoek is naar bijvoorbeeld een nieuwe afdelingschef, kan het het zomaar zijn dat een van de teamleden tijdens een teambuilding activiteit de juiste kandidaat blijkt te zijn.

Teambuilding activiteiten met uw sportclub

Wilt u er een weekend of dag op uit met uw sportteam? Teambuilding activiteiten zijn dan een geweldig idee. Het is immers ook belangrijk om goed te communiceren en samenwerken binnen de sport. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk om met uw teamgenoten een teambuilding activiteit te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan raften, klimmen, paintballen of een van de andere teambuilding activiteiten. In het aanbod van Survival Life zijn er voor iedereen wel een aantal leuke teambuilding activiteiten te vinden. Om er een leuk weekend van te maken met uw team kunt u naast de activiteit ook een accommodatie boeken bij Camping Polleur, bekijk hier onze accomodaties.

Waar zijn onze teambuilding activiteiten?

Al onze teambuilding activiteiten vinden plaats in de omgeving van Camping Polleur, gelegen in het gelijknamige plaatsje Polleur. Camping Polleur ligt in een prachtig bosrijk gebied in de Belgische Ardennen. Sommige activiteiten, waaronder vlot bouwen en varen, vinden plaats in de buurt van Spa. Enkele andere teambuilding activiteiten vinden (gedeeltelijk) plaats op onze camping. Om uw groep te begeleiden zal er altijd een professionele instructeur aanwezig zijn bij de activiteiten. Op deze manier is er altijd iemand in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Daarnaast zal deze instructeur u voorzien van de nodige informatie. De teambuilding activiteiten van Survival Life zijn geschikt voor zowel jong en oud. Bij vragen over bepaalde teambuilding activiteiten kunt u gerust contact opnemen met ons.