Teambuilding activiteiten

Op zoek naar teambuilding activiteiten en heeft u zin in een actieve outdoor activiteit die geheel in het teken staat van samenwerken? Wij bieden een aantal leuke en spannende activiteiten aan in de prachtige natuur van de Ardennen waarbij teamfun centraal staat. Zo plant u gegarandeerd een uitje waar u en uw collega’s of vrienden nog lang over zullen napraten. Bekijk snel onze teambuilding activiteiten.

Outdoor activiteiten: Team

 •  
  Teambuilding in de Belgische Ardennen met je teamuitje in de vorm van onze Teamchallenge

  Teamchallenge XL

  Deze dagvullend activiteit is een combinatie van een avontuurlijke wandeling en teambuilding spellen.

 •  

  Speleologie XL

  Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om de gangenstelsels te verkennen. Meer geschikt voor de echte waaghals!

 •  
  Boogschieten

  Boog- en buksschieten

  Inzet en precisie leiden tot een schot in de roos.

 •  
  challenge groep

  Teamchallenge

  Verschillende uitdagende onderdelen die d.m.v. samenwerking, behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden.

 •  
  Gps tocht en wandeling door de prachtige bossen van de Belgische Ardennen

  Dropping

  Met wagens worden jullie naar een geheime plek gebracht. Hiervandaan zullen jullie zelf de weg terug moeten zien te vinden.

 •  
  speleologie grotten in de ardennen

  Speleologie

  Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. Een ware belevenis!

 •  
  Adventure Walk groep

  Adventure Walk

  De ideale familie activiteit, een ruige wandeltocht door de Ardense bossen en weilanden.

 •  
  Klimmen en abseilen

  Klimmen en abseilen

  Diverse klimroutes en abseils, waarbij je de beginselen van het klimmen & abseilen kunt leren op een natuurlijke rotswand.

 •  
  raften op de ambleve in de belgische ardennen als leuk en sportief teamuitje

  Raften (enkel in de winter)

  Als de waterstand het toelaat, vaar je de rivier af in 8-10 persoons opblaasbare boten.

 •  
  paintball met je vriendengroep in de Ardennen als gave outdoor activiteit

  Paintball

  Gehuld in overall en uitgerust met een paintball geweer probeer je bij dit avontuurlijke spel de tegenstander met verfkogels te verslaan.

 •  
  challenge groep

  Short Challenge

  Hoe goed is jouw groep in samenwerken? Test deze skills bij de Short Challenge!

Teambuilding activiteiten Ardennen

Het groepsgevoel kan bij veel bedrijven nog stukken sterker worden. Om dit te bereiken zijn teambuilding activiteiten het perfecte middel. Tijdens teambuilding activiteiten is het erg belangrijk om goed samen te werken met uw teamleden. Door de activiteit leert u op een andere manier communiceren en samenwerken met elkaar. Leiderschap is een ander aspect van teambuilding. Tijdens een activiteit kunt u van sommige mensen een hele andere kant leren kennen. Wanneer uw bedrijf op zoek is naar bijvoorbeeld een nieuwe afdelingschef, kan het zomaar zijn dat een van de teamleden tijdens een teambuilding activiteit de juiste kandidaat blijkt te zijn.

Teamactiviteiten met uw sportclub

Wilt u er een weekend of dag op uit met uw sportteam? Teamactiviteiten zijn dan een geweldig idee. Het is immers ook belangrijk om goed te communiceren en samenwerken binnen de sport. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk om met uw teamgenoten een teambuilding activiteit te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan raften, klimmen, paintballen of een van de andere teambuilding activiteiten. In het aanbod van Survival Life zijn er voor iedereen wel een aantal leuke teambuilding activiteiten te vinden. Om er een leuk weekend van te maken met uw team kunt u naast de activiteit ook een accommodatie boeken bij Camping Polleur, bekijk hier onze accomodaties.

Waar zijn onze teambuilding activiteiten?

Al onze teambuilding activiteiten vinden plaats in de omgeving van Camping Polleur, gelegen in het gelijknamige plaatsje Polleur. Camping Polleur ligt in een prachtig bosrijk gebied in de Belgische Ardennen. Sommige activiteiten, waaronder vlot bouwen en varen, vinden plaats in de buurt van Spa. Enkele andere teambuilding activiteiten vinden (gedeeltelijk) plaats op onze camping. Om uw groep te begeleiden zal er altijd een professionele instructeur aanwezig zijn bij de activiteiten. Op deze manier is er altijd iemand in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Daarnaast zal deze instructeur u voorzien van de nodige informatie. De teambuilding activiteiten van Survival Life zijn geschikt voor zowel jong en oud. Bij vragen over bepaalde teambuilding activiteiten kunt u gerust contact opnemen met ons.

Boek eenvoudig online bij Survival Life

Interesse in een van onze activiteiten? Boek dan snel en eenvoudig online. Onze activiteiten zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Denk aan familie, vrienden of groep dat bestaat uit collega’s. Komt u met een grote groep? Vraag dan een offerte aan. We beschikken over activiteiten van verschillende tijdsduren. Bij vragen over bepaalde teambuilding activiteiten kunt u gerust contact opnemen met ons.