Off Road mountainbiken in de Ardennen

Wij hebben een route uitgezet waarbij je 18 kilometer zal afleggen. Gemiddeld zul je hier 2,5 à 3 uur over doen. De route is erg gevarieerd en brengt je langs weilanden, over verharde en onverharde paden, door de bossen en modder.
Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur over de do’s and don’ts van de mountainbike, kun je beginnen met de tocht. Je krijgt van ons de benodigde materialen, de mountainbike, een helm en een tasje met reparatiesetje en ehbo en de routekaart.
Mocht er iets gebeuren onderweg met jullie of met de mountainbike, kan er gebeld worden naar ons noodnummer. Wij zullen jullie dan telefonisch weer op weg helpen of ter plaatse komen met bijvoorbeeld een vervangende mountainbike. Deze pechservice bieden wij enkel tijdens deze off road mountainbike tocht. Let op, niet bij verhuur van mountainbikes.

Mountainbike verhuur

Als je aan de Ardennen denkt, denk je natuurlijk gelijk aan mountainbiken. De Belgische Ardennen biedt veel mogelijkheden om te mountainbike. Door de prachtige uitgestrekte bossen en de vele uitgezette routes.
Bij ons kun je iedere dag mountainbikes huren. Wij hebben een groot assortiment aan mountainbikes in diverse maten. Bij het huren van een mountainbike ontvang je van ons ook een helm en een tasje met reparatie setjes/bandjes en een ehbo setje voor onderweg.
Voor het huren van een mountainbike kun je je (bij voorkeur voor 10:00 uur) melden bij de receptie van Domaine Polleur. De mountainbikes dienen voor 18:00 uur weer ingeleverd te worden.
Belangrijk is om te weten dat dit enkel verhuur van materiaal is. Wil je ook route en pechservice bij de mountainbike? Bekijk dan de Mountainbike off road trail!