Mountainbiken in de Ardennen

Wij hebben een route uitgezet waarbij je 18 kilometer zal afleggen. Gemiddeld zal je hier 2,5 à 3 uur over doen. De route is erg gevarieerd en brengt je langs weilanden, over verharde en onverharde paden, door de bossen en modder.
Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur over de do’s and don’ts van de mountainbike, kun je beginnen met de tocht. Je krijgt van ons de benodigde materialen, de mountainbike, een helm en een tasje met reparatiesetje en ehbo en de routekaart.
Mocht er iets gebeuren onderweg met jullie of met de mountainbike, kan er gebeld worden naar ons noodnummer. Wij zullen jullie dan telefonisch weer op weg helpen of ter plaatse komen met bijvoorbeeld een vervangende mountainbike. Deze pechservice bieden wij enkel tijdens deze off road mountainbike tocht. Let op, niet bij verhuur van mountainbikes.
mm

Mountainbike verhuur

Als je aan de Ardennen denkt, denk je natuurlijk gelijk aan mountainbiken. De Belgische Ardennen biedt veel mogelijkheden om te mountainbike. Door de prachtige uitgestrekte bossen en de vele uitgezette routes.
Bij ons kun je iedere dag mountainbikes huren. Wij hebben een groot assortiment aan mountainbikes in diverse maten. Bij het huren van een mountainbike ontvang je van ons ook een helm en een tasje met reparatie setjes/bandjes en een ehbo setje voor onderweg.
Voor het huren van een mountainbike kun je je (bij voorkeur voor 10:00 uur) melden bij de receptie van Domaine Polleur. De mountainbikes dienen voor 18:00 uur weer ingeleverd te worden.
Belangrijk is om te weten dat dit enkel verhuur van materiaal is. Wil je ook route en pechservice bij de mountainbike? Bekijk dan de Mountainbike off road trail!
mmmmmmmmmmmmm

In onderstaand schema kun je een overzicht vinden van alle mountainbike mogelijkheden die wij aanbieden:

 Mountainbike optie  Prijs p.p.  Inclusief  Borg  GPS/Garmin  mogelijk?
 Mountainbike verhuur halve dag  € 21,50  Mountainbike op maat + helm + rugzak met EHBO en reparatiesetje  € 25,00 per mountainbike  Nee
 Mountainbike verhuur hele dag  € 28,50  Mountainbike op maat +helm + rugzak met EHBO en reparatiesetje  € 25,00 per mountainbike  Nee
 Mountainbike verhuur incl. route  € 24,50  Idem als verhuur + routekaart (18 km) en pechservice  € 25,00 per mountainbike  Ja
 Cross Country (down hill) MTB  € 29,50 Idem als verhuur + routekaart (13 km) en pechservice + deels vervoer naar startplek  Afhankelijk van groepsgrootte  Ja
 Mountainbike Dirt Track  € 37,50  Mountainbike op maat + begeleidende instructeur + tocht op niveau groep  N.v.t.  N.v.t.
Elektrische mountainbike verhuur € 42.50 Elektrische MTB op maat + GPS + route 27km + pechservice  € 100,00 per e-mountainbike  Ja
Elektrische MTB verhuur hele dag € 59.50 Elektrische MTB op maat   € 100,00 per e-mountainbike nee
mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gerelateerde activiteiten

 •  

  Mountainbike/MTB – dirt track

  Met een instructeur fiets je een zeer gevarieerde route langs de mooiste bospaadjes, weggetjes en riviertjes in de omgeving.

 •  
  Downhill mountainbiken in de Belgische ardennen

  Mountainbike/MTB – down hill

  Geen zin om naar boven te fietsen, maar wel in een ruige tocht naar beneden? Dan is de Down Hill mountainbike de activiteit die je zoekt.

 •  
  mountainbike huren in de ardennen verhuur

  Mountainbike/MTB – verhuur

  Na een korte uitleg over de mountainbike kun je met of zonder een route een eigen tocht maken over verharde of onverharde paden.