Teamchallenge XL in de Ardennen

De teamchallenge XL is een dagvullende activiteit met veel verschillende aspecten. De gehele activiteit is op te delen in twee onderdelen. Het eerste gedeelte is een actieve wandeling door de ruige bossen van de Belgische Ardennen. Door de heuvelachtige bossen en de uitgestrekte weilanden zoek je zelf de weg door drie verschillende navigatie manieren. Met een kruispunten loop begint de route. Daarna kom je de instructeur weer tegen waarmee je een spectaculaire wateroversteek maakt. Hierna wordt de route vervolgt doormiddel van verschillende gekleurde trapjes en fotoroutes. Als de hele route goed is genavigeerd kom je bij het een gave tokkelbaan over het water.

Teambuilding spellen Ardennen

Na een pauze van de wandeling zal er daarna begonnen worden met de teambuilding spellen. Er zijn 10 teambuilding spellen die je als groep gaat uitvoeren. Hiervan worden de scores genoteerd om het beste uit je eigen team te halen. Wie is de durfal uit de groep en gaat de lucht in om de balkenbrug te overwinnen? Voor degene met hoogtevrees zijn er genoeg taken op de grond zodat het hele team tegelijkertijd bezig is. Wie heeft er het meeste inzicht en bedenkt een tactiek om zo snel mogelijk met kratten en planken een brug te bouwen door het water heen? Samenwerken, kracht, inzicht, plezier en vertrouwen staan bij deze spellen centraal. Je leert met de teamchallenge XL elkaar snel kennen waardoor dit een erg geschikt activiteit is om een goede groepssfeer te creëren.  Als de groep wat groter is, wordt deze opgedeeld in twee of meer teams waardoor er een echte strijd ontstaat.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  challenge groep

  Teamchallenge

  Verschillende uitdagende onderdelen die d.m.v. samenwerking, behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden.

 •  
  Vlotbouwen en varen als echte teambuilding activiteit in de Belgische Ardennen

  Vlotbouwen en varen

  Vlakbij Spa gaan we met het gehele team één of meerdere vlotten bouwen met grote balken, touwen en tonnen.

 •  
  River ropes

  Challenge Parcours

  Een uitdagend parcours met verschillende hindernissen over het water en in de hoogte om je grenzen te verleggen en dient samen te werken.