Kajakken in de Ardennen

Je kunt telefonisch 0032 (0) 87 30 77 30 contact met ons opnemen voor de mogelijkheden om te kajakken.  

Als je naar de Belgische Ardennen gaat om actief bezig te zijn hoort kajakken er toch zeker bij. Wij verzorgen het kajakken in samenwerking met een externe partner op de rivier de Amblève. Hier kun je een kajak tocht maken in een één- of tweepersoons kajak (afhankelijk van de waterstand). Zodra je de kajak bent ingestapt ligt er een mooie tocht van 9 kilometer op je te wachten.

Kajak verhuur

Deze rivier heeft geen hoge moeilijkheidsgraad waardoor het kajakken voor iedereen een leuke activiteit zal zijn en de tocht uitermate geschikt is om zelfstandig op pad te gaan. De tocht neemt ongeveer 2 uur in beslag en je mag het tempo geheel zelf bepalen. De tocht brengt je langs bossen en uitgestrekte weilanden en velden. Op de kabbelende rivier zul je heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd actief bezig zijn. Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar meedoen onder begeleiding van een ouder/ verzorger. Er is echter wel een zwemdiploma is verplicht. Als je bij het eindpunt bent aangekomen kun je in een busje stappen en word je teruggebracht naar het startpunt.

Wil je deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  raften op de ambleve in de belgische ardennen als leuk en sportief teamuitje

  Raften (enkel in de winter)

  Als de waterstand het toelaat, vaar je de rivier af in 8-10 persoons opblaasbare boten.

 •  
  Klimparcours over het water

  River Ropes

  Touwbanen parcours over het water. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een pinguin-brug, lussenbrug, balkenbrug, indianenbrug, touwnet en meer.

 •  
  Adventure Walk groep

  Adventure Walk

  De ideale familie activiteit, een ruige wandeltocht door de Ardense bossen en weilanden.