Helikopter dropping in de Ardennen

Zijn jullie opzoek naar een spectaculaire activiteit? De helikopter dropping is voor echte avonturiers! Een unieke activiteit vol spanning die een onuitwisbare indruk achterlaat.

We starten de activiteit op onze hoofdlocatie in Polleur. Hier stapt iedereen in onze busjes in en rijden wij naar een vliegveld in de buurt. Hier aangekomen is het tijd voor de spectaculaire vlucht. Met drie personen gelijktijdig stap je in de helikopter. Na het opstijgen vlieg je over het prachtige landschap van de Belgische Ardennen. Een fantastisch uitzicht wat jullie nooit meer zullen vergeten! Na een prachtige vlucht kom je terug bij het vliegveld en stappen de volgende 3 personen in. Zodra de eerste groep compleet is stappen zij weer in een busje en worden gedropt op een plek die je misschien wel hebt gezien vanuit de lucht. Vanuit hier ga je door middel van een kaart terug navigeren naar de hoofdlocatie in Polleur. Hoe goed is jullie richtingsgevoel en coördinatie? Wie neemt de leiding zodat jullie de weg terug vinden?

Deze activiteit is door de helikoptervlucht erg afhankelijk van het weer. De beste periode om deze activiteit te doen is van april tot eind september.  De activiteit is te boeken vanaf 15 personen en dient ruim van te voren geboekt te worden.