Short Challenge

Tijdens deze Short Challenge test je echt de samenwerking skills van de groep. Door kracht, inzicht en vertrouwen trotseer je verschillende onderdelen. De Short Challenge bestaat uit 7 spel onderdelen waarbij je punten of de snelste tijd kan behalen.

Komt jouw team de muur van 3 meter omhoog? Lussen jullie het raadsel op waarbij je met twee balken een brug moet bouwen over het water?

Een strijd creëren tussen teams

Als de groep wat groter is kan die worden opgesplitst waardoor er een battle ontstaat tussen de twee of meer teams. Bij elk spel worden de scores bijgehouden zodat er na afloop gekeken kan worden welk team het beste heeft gepresteerd. Op een leuke manier leer je elkaar goed kennen en daarom is deze activiteit erg geschikt voor het creëren van een goede groepssfeer.

Andere populaire activiteiten

 •  
  River ropes

  Challenge Parcours

  Een uitdagend parcours met verschillende hindernissen over het water en in de hoogte om je grenzen te verleggen en dient samen te werken.

 •  
  Teambuilding in de Belgische Ardennen met je teamuitje in de vorm van onze Teamchallenge

  Teamchallenge XL

  Deze dagvullend activiteit is een combinatie van een avontuurlijke wandeling en teambuilding spellen.

 •  
  Gps tocht en wandeling door de prachtige bossen van de Belgische Ardennen

  Dropping

  Met wagens worden jullie naar een geheime plek gebracht. Hiervandaan zullen jullie zelf de weg terug moeten zien te vinden.