Raften in de Ardennen

De beste periode om te raften is vanaf eind oktober tot en met begin maart. De waterstand is hier in de andere maanden hier hoog genoeg voor. Je kunt dan wel kajakken op dezelfde rivier.

Als de waterstand het toelaat, kun je in de Belgische Ardennen natuurlijk ook raften. De beste periode hiervoor is van eind oktober tot maart. Wij verzorgen het raften in samenwerking met een externe partner op de rivier de Amblève, op ongeveer een half uur rijden vanaf onze hoofdlocatie. Zodra je met de groep de raft bent ingestapt ligt er een mooie tocht van 9 kilometer op je te wachten.

Raft verhuur

Deze rivier heeft geen hoge moeilijkheidsgraad waardoor het raften voor iedereen een leuke activiteit zal zijn en de tocht uitermate geschikt is om zelfstandig op pad te gaan.De amblève stroomt door het prachtige landschap van de Belgische Ardennen. Als de waterstand hoog genoeg is, wordt de rivier wat ruiger waardoor je met een raft de rivier kan afgaan. De afvaart is 9 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur. Uiteraard mag de tocht geheel in eigen tempo volbracht worden. In de boten kunnen 8 tot 10 personen. Als je bent aangekomen bij het eindpunt, lever je de materialen weer in en wordt je met een busje terug gebracht naar het startpunt.

Gerelateerde activiteiten

 •  
  challenge groep

  Teamchallenge

  Verschillende uitdagende onderdelen die d.m.v. samenwerking, behendigheid, inventiviteit, kracht en snelheid bedwongen moeten worden.

 •  
  Vlotbouwen en varen als echte teambuilding activiteit in de Belgische Ardennen

  Vlotbouwen en varen

  Vlakbij Spa gaan we met het gehele team één of meerdere vlotten bouwen met grote balken, touwen en tonnen.

 •  
  Kajakken op de rivier de ambleve in stavelot spa in de belgische ardennen

  Kajakken l’Ambleve (externe locatie)

  Een afvaart van 9 km in 1-persoons of 2-persoons kajaks.