Kom survivallen in de Ardennen

De activiteiten die wij aanbieden zijn het hele jaar door beschikbaar en worden verzorgd in de Ardennen in de omgeving van Polleur, Spa, Remouchamps en Coo. Wij bieden meer dan 35 verschillende survival, teambuilding en outdoor activiteiten, dus voor elk wat wils.

Bij Survival Life is het ook mogelijk om één of meerdere arrangementen te boeken. Hiermee kun je één of meerdere dagen vol plannen met leuke survival activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een familie- of vrienden arrangement. Je kunt echter ook bij ons terecht voor bedrijfs- en schooluitjes. Verder bieden wij ook individuele programma’s aan.

Survival Life biedt veel verschillende Ardennen activiteiten aan voor bezoekers aan dit prachtige gebied. Dankzij de vele bossen, rivieren, beekjes en heuvels is dit de ideale omgeving voor outdoor activiteiten en survival. Fietsfanaten, wandelaars, liefhebbers van water en mensen die klimmen houden, hoeven zich niet te vervelen in de Ardennen. Activiteiten van Survival Life zijn allemaal onder begeleiding van een deskundige instructeur, zodat er niks fout kan gaan. Zo kun je onbezorgd genieten van elke uitdaging!

Veilige outdoor activiteiten

Wij werken volgens de TUV veiligheidsnormen. Deze handleiding geeft aan hoe en met welke middelen op een hoog kwalitatief en veilig niveau gewerkt dient te worden. Alle instructeurs zijn in het bezit van een EHBO diploma. Door regelmatige verplichte bijscholingen van onze instructeurs proberen wij je een veilig en vooral gezellig arrangement aan te bieden. Daarom luidt ons motto:
Bij alle activiteiten staat veiligheid voorop en gezelligheid centraal. 

Meer info over onze Ardennen activiteiten

Voor meer informatie over specifieke outdoor activiteiten, klik dan op de afbeeldingen. Hier vind je handige info over bijvoorbeeld de tijdsduur, geschiktheid en kledingadvies. Mocht je ondanks de extra info nog vragen hebben over survival activiteiten, naam dan gerust contact op. Je kan mailen naar seeyou@survivallife.nl of bellen naar 0032 (0) 87 30 77 30.

Al onze outdoor activiteiten op een rij