High Rope Parcours Ardennen

Wil je deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Als je in de Belgische Ardennen bent moet je ook een keer geklommen hebben. Wij beschikken over een gevarieerd klimparcours in en tussen de bomen. Na een uitgebreide uitleg over het gebruik van het materiaal volgt een oefenparcours aan de grond waarbij gekeken wordt of je het zekersysteem onder de knie hebt. Daarna klim je via een ladder omhoog en kom je op een plateau. Vanaf dit plateau starten er 3 verschillende routes. Iedere route is verschillend in niveau, moeilijkheid en krachtinspanning.

Verschillende routes van het high rope parcours

Het parcours ligt op ongeveer 6 meter hoogte en je kunt stijgen tot 11 meter boven de grond. De routes bestaan uit verschillende soorten touwbruggen waardoor het klimmen gevarieerd blijft. Door touwen, kabels, een slinger, touwnet, tyrolien, balkenbruggen en tonnen volg je een weg tussen de bomen. Er is een mix tussen stabiele en onstabiele bruggen. Van makkelijk tot speels, moeilijk of technisch, voor iedereen zijn er uitdagende routes die je kunt doen.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende klimroutes met touwbruggen en 1 zipline route. Deze klimroutes zijn verschillend in niveau waardoor er voor iedereen voldoende uitdaging te vinden is.

Durf jij nog hoger te gaan? Klim dan naar 11 meter hoogte  om vervolgens met verschillende ziplines tussen de bomen te vliegen. De laatste zipline is zelfs 80 meter lang!

Overige informatie

De gehele activiteit wordt onder het toeziend oog van onze instructeurs gedaan. Mocht iemand problemen hebben of niet meer verder durven, zullen zij ervoor zorgen dat je op een geheel veilige manier weer met beide benen op de grond komt. Deze activiteit is leuk voor alle doelgroepen, van families tot bedrijfsuitjes of vriendengroepen.

Tijdens de schoolvakanties is het ook mogelijk om het High Rope Parcours met een kleinere groep te doen. Bekijk hier de mogelijkheden.