Mountainbike huren in de Ardennen

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek de activiteit dan direct via Spa Adventure.

Als je aan de Ardennen denkt, denk je natuurlijk gelijk aan mountainbiken. De Belgische Ardennen biedt veel mogelijkheden om te mountainbike. Door de prachtige uitgestrekte bossen en de vele uitgezette routes.
Bij ons kun je iedere dag mountainbikes huren. Wij hebben een groot assortiment aan mountainbikes in diverse maten. Bij het huren van een mountainbike ontvang je van ons ook een helm en een tasje met reparatie setjes/bandjes en een ehbo setje voor onderweg.
Belangrijk is om te weten dat dit enkel verhuur van materiaal is. Wil je ook route en pechservice bij de mountainbike? Bekijk dan de Mountainbike off road trail!

Voor het huren van een mountainbike kun je je (bij voorkeur voor 10:00 uur) melden bij de receptie van Camping Polleur. De mountainbikes dienen voor 18:00 uur weer ingeleverd te worden.

Mountainbike verhuur incl. route

Wij hebben een route uitgezet waarbij je ongeveer 18 kilometer zal afleggen. Gemiddeld zul je hier 2,5 à 3 uur over doen. De route is erg gevarieerd en brengt je langs weilanden, over verharde en onverharde paden, door de bossen en modder.
Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur over de do’s and dont’s van de mountainbike, kun je beginnen met de tocht. Je krijgt van ons de benodigde materialen; de mountainbike, een helm en een tasje met reparatiesetje en ehbo en de routekaart.
Mocht er iets gebeuren onderweg met jullie of met de mountainbike, kan er gebeld worden naar ons noodnummer. Wij zullen jullie dan telefonisch weer op weg helpen of ter plaatse komen met bijvoorbeeld een vervangende mountainbike. Deze pechservice bieden wij enkel tijdens deze off road trail mountainbike tocht. Let op, niet bij verhuur van mountainbikes.

In de winterperiode (november t/m maart) is het gewenst om vooraf telefonisch contact op te nemen en te vragen naar de beschikbaarheid.

 Mountainbike optie  Prijs p.p.  Inclusief  Borg  GPS/Garmin  mogelijk?
 Mountainbike verhuur halve dag  € 21,50  Mountainbike op maat + helm + rugzak met EHBO en reparatiesetje  € 25,00 per mountainbike  Nee
 Mountainbike verhuur hele dag  € 28,50  Mountainbike op maat +helm + rugzak met EHBO en reparatiesetje  € 25,00 per mountainbike  Nee
 Mountainbike verhuur incl. route  € 24,50  Idem als verhuur + routekaart (18 km) en pechservice  € 25,00 per mountainbike  Ja
 Cross Country (down hill) MTB  € 29,50 Idem als verhuur + routekaart (13 km) en pechservice + deels vervoer naar startplek  Afhankelijk van groepsgrootte  Ja
 Mountainbike Dirt Track  € 37,50  Mountainbike op maat + begeleidende instructeur + tocht op niveau groep  N.v.t.  N.v.t.
Elektrische mountainbike verhuur € 42.50 Elektrische MTB op maat + GPS + route 27km + pechservice  € 100,00 per e-mountainbike  Ja
Elektrische MTB verhuur hele dag € 59.50 Elektrische MTB op maat   € 100,00 per e-mountainbike nee

Gerelateerde activiteiten

 •  

  Mountainbike/MTB – dirt track

  Met een instructeur fiets je een zeer gevarieerde route langs de mooiste bospaadjes, weggetjes en riviertjes in de omgeving.

 •  
  Downhill mountainbiken in de Belgische ardennen

  Mountainbike/MTB – down hill

  Geen zin om naar boven te fietsen, maar wel in een ruige tocht naar beneden? Dan is de Down Hill mountainbike de activiteit die je zoekt.

 •  

  Mountainbike verhuur incl. route

  De Ardennen lenen zich uitstekend voor een mooie tocht op de mountainbike. Na een instructie krijg je een geschreven foto-route mee.