Survival weekend Ardennen

Heeft u zin in een weekendje weg gevuld met actieve activiteiten? Kom bij ons survivallen in de Belgische Ardennen. Een survival weekend bij Survival Life is voor iedereen geschikt. Het maakt niet uit of u met familie, vrienden, collega’s of ploeggenoten gaat, Survival Life zorgt ervoor dat u een geweldig weekend hebt. Ook voor een vrijgezellenfeest is Survival Life een geschikte locatie. Naast de activiteiten die wij organiseren kunt u ook overnachten op onze camping in het plaatsje Polleur. Camping Polleur ligt naast Survival Life en is daarom ideaal om te combineren wanneer u er een survival weekend Ardennen van wilt maken.

Meer dan 40 outdoor activiteiten

Bij Survival Life kunt u uit meer dan 40 verschillende outdoor activiteiten kiezen. Van kajakken tot boogschieten en van paintballen tot raften, er is genoeg keus voor iedereen. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard arrangementen voor wanneer u een heel weekend komt survivallen. Wanneer u liever zelf een survivalprogramma samenstelt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij onze activiteiten op de website kunt u zien hoelang de activiteiten duren en voor welke personen de activiteiten wel of niet geschikt zijn. Verder kunt u hier ook een kledingadvies vinden. Wanneer u deze kleding aantrekt kunt u optimaal genieten van de desbetreffende activiteit.

Maaltijden en verblijf tijdens uw survival weekend Ardennen

Bij ons kunt u een heel outdoor weekend plannen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt gebruik maken van de accommodaties van Camping Polleur. Op de camping kunt u ook terecht voor de maaltijden in de ochtend, middag en avond. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van een actief weekend Ardennen.

Bij Camping Polleur kunt u uit de volgende verblijven kiezen: bivakterrein, kampeerplaatsen, groepstenten, camperplaatsen, stacaravans, cabanes, chalenten en appartementen. Grote groepen kunnen ook kiezen voor Maison Polleur. Dit landhuis beschikt over tien slaapkamers en is daarmee geschikt voor 28 personen. Voordat u begint aan de uitdagende activiteiten is het belangrijk dat u goed eet. Nadat u klaar bent met de activiteiten zult u waarschijnlijk weer hongerig zijn. Bij Camping Polleur kunt u gebruik maken van de ontbijt- en lunchbuffetten, maar u kunt er ook voor kiezen om deze maaltijden als pakket mee te nemen naar de activiteiten. Verder kunt u in de avond ook kiezen voor het houden van een barbecue of gebruik maken van een van de andere warme maaltijden op de camping.

Bent u klaar voor uw weekend Ardennen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande zin om er een weekend tussenuit te gaan en te genieten van de mooie natuur in het oosten van het land tijdens uitdagende activiteiten? Reserveer dan zo snel mogelijk via het reserveringsformulier. We zien u graag terug bij Survival Life!