Corona maatregelen Survival Life

high ropes

Mogelijkheden vanaf 1 juli 2020

Wat fijn dat we u (eindelijk) weer mogen ontvangen!

Vanaf 1 juli starten wij weer met het organiseren van activiteiten waarin wij, afhankelijk van de activiteit, groepen mogen ontvangen van maximaal 50 personen met de inachtneming van de 1,5 meter afstand. Onze activiteiten zijn zo aangepast dat er 1,5 meter afstand tussen de deelnemers kan worden gewaarborgd.

De activiteiten die wij aanbieden vinden allen plaats in de buitenlucht,  zijn door onze medewerkers ‘corona proof’ gemaakt en voldoen aan de richtlijnen die zijn opgesteld door de Belgische ministers van Toerisme.

BELANGRIJK: De activiteiten moeten vooraf gereserveerd worden. Dit om ervoor te zorgen dat we de maatregelen kunnen handhaven en de aantallen kunnen beheren.

Het is verplicht om een mondkapje mee te nemen en indien de regels van de social distancing niet kunnen worden nageleefd (omwille van de aard van de activiteit) te gebruiken.

Ga voor vertrek nog naar het toilet, er zijn maar beperkte sanitaire voorzieningen aanwezig.

Onze hygiënische maatregelen

Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen, vragen wij u om de volgende regels te respecteren en na te leven:

  • Mondkapje is verplicht (v.a 12 jaar) mee te nemen, wanneer je deze niet hebt kun je deze op locatie kopen voor € 1,00 per stuk
  • Desinfecteren van de handen, zowel voor en na de activiteit. Wij hebben op alle locaties hydroalcoholische gel aanwezig
  • Houdt 1,5 meter afstand tenzij je behoort tot hetzelfde huishouden
  • Volg de markeringen op de grond wanneer deze aanwezig zijn
  • Volg ten alle tijden de instructies van de instructeur op
  • Bij klachten omtrent corona wordt u verzocht niet deel te nemen aan de activiteit
  • Gelieve met pin/ bancontact te betalen
  • Wij vragen u om direct na afloop van de activiteit het terrein te verlaten

Bij aankomst

Parkeer de auto bij de entree van het terrein langs de weg. Loop vervolgens het terrein op en volg de borden richting het onthaal. Vervolgens zie je rechts op de trap een bord van de receptie. Meld je hier aan, graag 1 persoon per groep. Kom maximaal 15 minuten voor aanvang van de activiteit bij de receptie.

Na afloop van de activiteit

Zorg ervoor dat, voordat u weggaat, uw handen desinfecteert met de daarvoor aanwezige gel. Mocht u klachten krijgen omtrent corona meldt dat dan direct bij ons. Daarvoor kunt u het nummer op de website bellen: 0032 (0) 87 30 77 30.

Hartelijk dank voor uw begrip!