Stacaravan Classic

Onze camping heeft accommodaties voor elke portemonnee. Van de nieuwe modellen naar de oudere modellen. Omdat de classic caravans ouder zijn, zit er ook een ander prijskaartje aan. Uiteraard zijn er verschillen met de nieuwere modellen maar ook in een stacaravan classic zal uw vakantie ontspannen zijn. De caravan is verder van alle comfort voorzien. Niet priegelen op een een klein camping fornuisje maar gewoon in een heerlijke keuken waar alle middelen om een heerlijk diner te preparen aanwezig zijn.

Ook heeft u gewoon de beschikking over uw eigen sanitaire voorzieningen. Eigenlijk is alles wat in een nieuwe model aanwezig is ook aanwezig in de classiccaravan. We doen er alles aan om de caravans goed mogelijk  te onderhouden, ze krijgen ieder jaar een onderhoudsbeurt waar we alle defecten die tijdens het jaar kunnen ontstaan weer herstellen.

Indeling stacaravan classic

De classic caravans beschikken over een ruime tuin afgezet met een haag. Dit biedt een tuin waar je de rust kunt opzoeken mocht u daar behoefte aan hebben. Er zijn twee slaapruimtes. Een masterbedroom waar een bed staat geschikt voor twee personen (1,40 bij 1,80) en een aparte kamer waar twee losse bedden staan(0,70 bij 1,80) .

Met 4 personen is deze caravan comfortabel, maar het is ook mogelijk om met 5 of 6 personen te verblijven. U hoeft dan alleen de eettafel om te bouwen. U creëert daarmee 2 extra slaapplaatsen.

In de huiskamer is het knus ingericht, u hoeft uw favoriete tv serie niet te missen. Wij hebben alle gangbare nederlandse zenders op de satelliet.

In principe hoeft u alleen uw valise voor te bereiden. Lakens, dekbedden en kussens zijn op de camping aanwezig. Handdoeken en theedoeken hebben wij niet dus deze dient u zelf mee te brengen.

Ook zijn is er een tafel met stoelen aanwezig om lekker buiten te kunnen ontbijten of te dineren.

Tarieven stacaravans

De stacaravans zijn niet boekbaar tijdens Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de maanden juli en augustus.  
Stacaravan buget en classic | Tarieven per nacht
Budget 4 pers. Classic 4 pers. Min. aantal nachten
€25,00 €30,00 2
* Er wordt een borg van €100 per accommodatie gerekend.
 
Inclusief: Exclusief:
> Dekbedden en kussens > Badhandoeken, thee- en handdoeken, washandjes
> Verbruik van gas, water, elektriciteit
> Parkeergelegenheid: 1 auto op het perceel van de stacaravan
 
Verplichte kosten: 
> Milieuheffing per persoon per nacht €0,95
> Toeristenbelasting per persoon per nacht €0,95
> Lakenpakket per persoon per verblijf €6,50
> Reserveringskosten €17,50
> Eindschoonmaak (bezemschoon achterlaten) €29,50
Optionele kosten:
> Huisdier (maximaal 2) per nacht €3,00
> Extra auto (gratis op het parkeerterrein buiten de camping. Op het terrein enkel mogelijk in overleg). €4,00