Bivakterrein

Avontuurlijk kamperen in de Belgische Ardennen? Survival Life biedt gedurende de zomer van 2020 deze mogelijkheid aan. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van de natuur en deel te nemen aan de outdooractiviteiten die Survival Life / Spa Adventure organiseert.

Het terrein is geschikt voor maximaal drie gezinnen. Op het terrein is het mogelijk om een kampvuur te maken. U kunt heerlijk genieten van een overdekte kampvuurplek, dus zelfs als het regent kunt u nog marshmallows roosteren boven het vuurtje. Onder de overkapping vindt u een aantal picknicktafels waar u kunt zitten om uw maaltijden te nuttigen. 

 

Het terrein is geschikt voor tenten, campers en caravans en voorzien van een stroomaansluiting van 16 ampère. Daarnaast beschikt u over een privé sanitair die dichtbij het terrein gelegen is. Het privé sanitair beschikt over een douche, wastafel en toilet. Daarnaast bevindt zich naast het terrein een sportveld en pingpongtafels waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Het tarief is € 75,00 per nacht per terrein inclusief gebruik van stroom en privé sanitair. Deze prijs is exclusief toeristenbelasting, milieuheffing per persoon en reserveringskosten. 

Wilt u meer informatie of reserveren? Neemt u dan contact op met Survival Life via 0032(0) 87 30 77 of seeyou@survivallife.nl