8,3
Klanten beoordelen Survival Life met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Steppen in de ArdennenSteppen ArdennenSteppen in BelgiëSteppen in de Belgische ArdennenSteppen

Down Hill steppen in de Ardennen

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek Down Hill steppen dan direct via Spa Adventure.

Ben je sportief en hou je van adrenaline? Dan is onze step activiteit een geschikte activiteit voor jou! Durf jij het aan om met een robuuste step gave afdalingen en modderige bospaden te trotseren. De Belgische Ardennen zijn prachtig en hoe gaaf is het om de bossen te verkennen met een step?

Op onze hoofdlocatie stap je in een busje en brengen we je omhoog naar het startpunt. Vanaf hier starten jullie op eigen gelegenheud met de tocht.

Down Hill Step

De down hill route is voor de echte waaghalzen. Na een uitgebreide instructie van onze instructeur ga je op pad met een foto routekaart. Het begin van de route zal nog voornamelijk vlak zijn. Daarna volgt een mooie afdaling van ongeveer 7 kilometer. De Down Hill Step eindigt weer op onze hoofdlocatie in Polleur. De tocht zal ongeveer 35 minuten duren, natuurlijk afhankelijk van het tempo van de groep, maar voor de complete activiteit (ontvangst, wegbrengen, uitleg, etc.) zal 1,5 uur gerekend worden.

Tijdens de schoolvakanties is het ook mogelijk om de Down Hill Step met een kleinere groep te doen. Bekijk hier de mogelijkheden

Down Hill

Minimale leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tijdsduur: 1,5 uur (duur tocht ± 35 min.)

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 23,50
16 - 25 personen: € 23,50

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Stevige (wandel)schoenen/sportschoenen
  • Bandana of ander hoofddoekje voor onder de helm
  • Kleding dat tegen een stootje kan en vies mag worden

Niet geschikt voor

  • Zwangere vrouwen
  • Mensen met rugproblemen
Kleinere groep?

Ben je met minder dan 8 personen? Boek dan direct Down Hill steppen via onze website Spa Adventure. 

Video