8,3
Klanten beoordelen Survival Life met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Mountainbiken in de ArdennenMountainbiken ArdennenDown Hill mountainbiken ArdennenOff Road mountainbiken ArdennenMountainbiketocht in de Ardennen

Down Hill mountainbiken in de Ardennen

Wilt u deze activiteit boeken met een kleine groep, in schoolvakanties, juli, augustus of in het weekend? Boek Down Hill mountainbiken dan direct via Spa Adventure.

Je vind je mountainbiken te gek, maar je hebt geen zin om omhoog te fietsen? Bespaar jezelf heel wat zweten en spierpijn tijdens onze mountainbike Down Hill. Met eigen vervoer rij je naar een van de hoogste punten van de Ardennen. Onze instructeur zal hier de benodigde materialen en uitleg geven over het gebruik van de mountainbike. Voor vertrek krijgen jullie een mountainbike uitgereikt. Tevens krijg je ook een tasje met reparatiesetje en ehbo mee. Ook krijg je een routekaart in de de vorm van foto’s met bijbehorende tekst voor verduidelijking waarmee je zelf de weg gaat zoeken. Na de uitleg ga je starten met een prachtige route van ongeveer 18 kilometer. De route gaat 95 procent down hill.

De tocht gaat door prachtige bossen met smalle paadjes. Hier kom je onder andere veel blubber, verharde en onverharde paden, water en beekjes, boomstam bruggen en oude spoorlijnen tegen. De mountainbike Down Hill is een unieke en ruige tocht met veel diversiteit waarbij je door de bossen en weilanden fietst. Doordat de route voornamelijk down hill is, heb je niet per se een goede conditie nodig voor deze activiteit.

 
Dowh Hill MTB

Minimale leeftijd: Vanaf 14 jaar
Minimale lengte: 1.50m
Tijdsduur: 2,5 uur

Tarieven (per persoon)
  8 - 15 personen: € 37,50
16 - 25 personen: € 37,50

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Bandana of ander hoofddoekje voor onder de helm
  • Kleding en schoeisel dat tegen een stootje kan en vies mag worden
  • Elastiek (of lange sokken) om de broek van de ketting weg te houden
  • Fietsbroek (niet echt noodzakelijk, maar wel prettig)
  • Wind- of regenjack

Niet geschikt voor

  • Zwangere vrouwen
  • Mensen met rugproblemen
Kleinere groep?

Ben je met minder dan 8 personen? Boek dan direct Down Hill mountainbiken via onze website Spa Adventure. 

Video