8,3
Klanten beoordelen Survival Life met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Moeras challengeBierkratten stapelen challengechoose your challenge ArdennenBungee challengeBeklimmen van de wall challenge

Choose Your Challenge Ardennen

Kies zelf uit meer dan 50 opdrachten!! Reserveer de tijdsduur van de activiteit en kies ter plaatse welke onderdelen je wilt gaan doen met de groep.  De enige keuze die je vooraf moet maken is de tijdsduur van de activiteit en welke extra's je wilt toevoegen.

Vooraf kies je hoeveel tijd je wilt besteden aan de activiteit. Hierbij kun je kiezen uit 2 (Small), 3 (Medium), 4 (Large) of 5 (XLarge) uur. Op onze locatie kies je ter plekke hoe jullie de tijd willen invullen. Jullie hebben keuze uit  50 verschillende onderdelen! Gaan jullie voor een aantal teambuildings onderdelen? Bijvoorbeeld de trapezesprong, waarbij je op je teamleden moet vertrouwen om de sprong te wagen? Of denk hard na over een manier om de Build the bridge over te steken met enkel twee balken. Kom erachter wie van jullie de Robin Hood is door te gaan boogschieten. Door middel van verschillende spellen en instructies van de instructeur kun je je eigen schiettechniek verbeteren. Liever wat meer spanning? Kies dan voor één van onze routes in het hoogte parcours tussen de bomen. Dit parcours bevindt zich op minimaal 6 meter van de grond en kan stijgen tot 11 meter! Blijven jullie liever wat lager bij de grond, dan kan er ook gekozen worden voor de touwbruggen over het water. Dit parcours bestaat uit verschillende bruggen die over het water zigzaggen. Ook zit hier verschil in moeilijkheid in.

Er is ook de mogelijkheid om het tokkelen of de tower bij te boeken. Er is genoeg keuze, aan jullie om te bepalen wat jullie willen gaan doen!

Tarieven Choose Your Challenge 

  Tijdsduur 10 - 15 p. 16 - 25 p. 26 - 40 p.
Small 2 uur € 23,50 € 22,50 € 20,00
Medium 3 uur € 31,50 € 29,50 € 26,50
Large 4 uur € 39,50 € 37,50 € 35,00
XLarge 5 uur € 49.50 € 47,50 € 42,50

Voor het tokkelen geldt een meerprijs van € 1,50 p.p.
Voor de Tower geldt een meerprijs van € 4,50 p.p.
NB. Indien je de XLarge variant reserveert vervallen deze extra kosten!

 
Choose Your Challenge

Minimale leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tijdsduur: 2, 3, 4 of 5 uur

Tarieven (per persoon)
Vanaf €20,00

Algemene informatie

Kledingadvies

  • Bandana of ander hoofddoekje voor onder de helm
  • Makkelijk zittende kleding die tegen een stootje kan
  • Stevige (wandel) schoenen
  • Haarelastiekje voor personen met lang haar

Niet geschikt voor

  • Mensen met rugproblemen
  • Zwangere vrouwen
Video