8,3
Klanten beoordelen Survival Life met een 8,3, gebaseerd op 390 beoordelingen op de schaal van 10.
Bivak Camping PolleurBivakterrein camping ArdennenBivakterrein op de campingBivakBivakterrein

Bivakterrein

Camping Polleur beschikt over twee bivakterreinen, die uitstekend geschikt zijn voor groepen. Op het bivakterrein is een overkapping met daaronder een aantal picknickbanken. In de avond kun je samen heerlijk genieten van een gezellig kampvuurtje. Tijdens jullie verblijf maak je gebruik van de faciliteiten van de camping. De sanitaire faciliteiten liggen op 300 meter loopafstand van het bivakterrein. Op het terrein is er één stroom aansluiting van 16 Ampère. 

Het terrein is niet toegankelijk voor caravans, campers, etc en daarmee alleen geschikt voor tenten. Deze kun je zelf meebrengen, maar het is ook mogelijk om 2 persoons tentjes bij ons te huren. Verder dien je zelf een matje/luchtbed, slaapzak, warme kleding en eventueel een kussen mee te brengen.

Back to basic

Helemaal back to basic tijdens jullie outdoorweekend? Bouw dan je eigen slaap plek voor de nacht. Neem zelf bivak materialen meenemen (zoals touwen, zeil, etc.) en zoek in het bos tegenover de camping de rest van de materialen om het kamp te bouwen. Het is ook mogelijk om de bivakmaterialen te huren. 

Bivak  Bivak